19 nov
Oudermorgen
21 nov
Oudermorgen
7 jan
Jaaropening Op de tweede dag na de kerstvakantie hebben we een gezamenlijke start van het nieuwe jaar met alle groepen in de hal. Groep 8 bereidt de jaaropening voor. Ouders zijn van harte welkom om erbij te zijn.
10 feb
Schoonmaakavond Op maandag 10 februari is er een schoonmaakavond. We willen de school graag tenminste twee keer per jaar een grote schoonmaakbeurt geven, zodat de kinderen in een schone school onderwijs krijgen. - AB en directie zijn aanwezig van 18.00 uur tot 22.00 uur, om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om te komen - Je bepaalt zelf hoe lang je meehelpt; ook voor een uurtje ben je van harte welkom! - Neem een emmer en doekje mee en evt. een stofzuiger - Als je om 18.00 uur komt, staat er een kop soep voor je klaar
14 feb
Rapporten mee
8 apr
Thema-afsluiting De afgelopen periode hebben we over een thema gewerkt. Alle groepen presenteren deze avond wat ze hebben gedaan. Van 18.30 tot 20.00 uur zijn ouders, broers, zussen, opa's en oma's van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
14 apr
Schoolreis groep 1 t/m 4 Vandaag gaat groep 1 t/m 4 samen op schoolreis.
3 jun
Sportdag Winsumer basisscholen groepen 5 en 6 Vandaag hebben de groepen 5 en 6 sportdag. Dit wordt gezamenlijk georganiseerd door de scholen in Winsum. Informatie hierover ontvangt u via de groepsleerkracht. De andere groepen gaan gewoon naar school.
4 jun
Sportdag Winsumer basisscholen groepen 7 en 8 Vandaag hebben de groepen 7 en 8 sportdag. Dit is een gezamenlijke activiteit van de scholen in Winsum. Informatie hierover volgt via de groepsleerkracht. De andere groepen hebben gewoon school.
5 jun
Sportdag groepen 3 en 4 Vandaag is er sportdag voor de kinderen in de groepen 3 en 4. Informatie hierover volgt via de groepsleerkracht. De overige groepen gaan gewoon naar school.
9 jun
Praktisch verkeersexamen groep 7 (voorlopige datum) Vandaag doen de kinderen van groep 7 praktisch verkeersexamen. Dit wordt gezamenlijk georganiseerd door de scholen in Winsum.
10 jun
Schoolreis groepen 5 en 6 Vandaag gaan de groepen 5 en 6 op schoolreis. De overige groepen gaan gewoon naar school.
12 jun
Schoolreis groep 7 Vandaag gaat groep 7 op schoolreis. De overige groepen gaan gewoon naar school.
25 jun
Doorschuifmiddag Vanmiddag schuiven de kinderen allemaal een groep door om alvast kennis te maken met hun nieuwe meester/juf en klaslokaal. Ook de kinderen die na de zomervakantie op school starten worden voor deze middag uitgenodigd. Groep 8 is deze middag vrij.
29 jun
Musical groep 8 (extra voorstelling) Op maandagavond voert groep 8 de musical voor de eerste keer uit. Deze extra avond is ingelast omdat de kinderen de musical niet alleen graag opvoeren voor ouders, maar ook voor opa's en oma's, broers en zussen.
30 jun
Musical en afscheid groep 8 Na weken oefenen is het vandaag zover! Groep 8 voert haar musical op. 's Middags voor de kinderen van de school, 's avonds voor de ouders. Tijdens deze afscheidsavond is ook het team aanwezig. Omdat de kinderen de musical ook graag uit willen voeren voor broers, zussen, opa's en oma's en dat niet in één avond past, wordt de musical ook op 29 juni uitgevoerd. Jongere broertjes en zusjes zijn hierbij niet aanwezig; zij zien de musical al op dinsdagmiddag.
30 jun
Gekkedingendag Op de dag dat groep 8 afscheid neemt met een musical maken we extra feestelijk door verkleed naar school te gaan. Ieder jaar hebben we hiervoor een ander thema. Deze wordt een aantal weken voor de Gekkedingendag bekend gemaakt.
2 jul
Stoetbomenfeest Traditioneel vieren we op de laatste schooldag van het schooljaar stoetbomenfeest. Dat is een oude traditie op het Groninger Hogeland, die we graag in ere houden. Op deze dag geven de kinderen van groep 8, die de school verlaten, een stoetboom aan de jongste kinderen, die dit schooljaar nieuw op school gekomen zijn. Ouders van betreffende kinderen worden uitgenodigd hierbij te zijn. Een mooi fotomomentje!
2 jul
Laatste schooldag Dit is voor de kinderen de laatste schooldag.

© 2019 GBS de Wierde