De basisschool maakt een belangrijk deel uit van het leven van een kind. Daarom is het belangrijk bij de keuze van de school niet over één nacht ijs te gaan en je goed te laten informeren over wat voor onderwijs de school biedt en vanuit welke visie. Dat voorkomt misschien teleurstellingen in de loop van de schooltijd.

Wil jij je kind graag christelijk onderwijs laten volgen? En wil jij weten of De Wierde een voor jouw kind passende school is? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen.
Neem gerust contact met ons op!

Wat betreft de aanname van kinderen, is het wel goed te weten hoe dit in zijn werk gaat. Onze school is een expliciet christelijke school (op gereformeerde grondslag). De identiteit van de school is geborgd in het Identiteitsdocument van de school en in de statuten. Van ouders die hun kind aanmelden op onze school verwachten we dat zij het Identiteitsdocument van harte kunnen onderschrijven.

Omdat we het belangrijk vinden dat ouders bewust voor de identiteit van onze school kiezen, wordt met alle nieuwe ouders een kennismakingsgesprek gevoerd, daar wordt ook het themma identiteit besproken.

Terug naar het overzicht

© 2024 GBS de Wierde