Kerstontbijt in groep 8

DSC00521
Traditioneel hebben we in alle klassen het jaar afgesloten met het kerstontbijt. De AB-commissie heeft ons voorzien van allerlei lekkere broodjes. En voor de gezelligheid hebben we zelf gezorgd. De foto’s hieronder geven een goed beeld hoe gezellig het was. 

Aan het einde van het jaar is het ook tijd om even terug te kijken: We zijn het jaar begonnen met kamp: dat was een erg goed begin van groep 8. We hebben elkaar snel leren kennen en hebben afspraken gemaakt hoe we met elkaar om willen gaan. De tijd daarna zijn we hier mee aan het werk gegaan: we accepteren dat we allemaal anders zijn en zoeken het beste voor elkaar. Daarnaast hebben we met z’n allen ook hard gewerkt. We hebben daarom wel een heerlijke vakantie verdiend.
Namens groep 8: Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!